ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μετατέθηκε για τον Απρίλιο η Inhorgenta Munich

Παρασκευή, 14 Ιαν 2022 10:28 UPD: 10:31
www.inhorgenta.com / Frommel fotodesign

Τη μετάθεση της Διεθνούς Κλαδικής Έκθεσης Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2022, για τις 8 - 11 Απριλίου 2022, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Klaus Dittrich, CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είχαμε στενή επικοινωνία με τους εκθέτες μας πριν ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση και θα θέλαμε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη προσβασιμότητα για αυτούς, όπως και για τους επισκέπτες μας».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «οι πελάτες και οι συνεργάτες μας εξακολουθούν να ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για την έκθεση, καθώς το δίκτυο του κλάδου επιθυμεί να έχει δια ζώσης συναντήσεις. Με τη νέα αυτή ημερομηνία προσφέρουμε πιο αξιόπιστη εναλλακτική».

Η INHORGENTA MUNICH μετά από αυτή την απόφαση προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε νέο ενδιαφερόμενο εκθέτη να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής για τον Απρίλιο, ενώ για τους ήδη εγγεγραμμένους εκθέτες οι συμμετοχές παραμένουν σε ισχύ. Στην έκθεση λαμβάνουν χώρα αρκετές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και Κύπρο.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς