ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Noval Property: Δημόσια προσφορά για το κοινό ομολογιακό δάνειο, έως 120 εκατ. ευρώ

Τετάρτη, 24 Νοε 2021 21:21

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας Noval Property αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού έως 120.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά ετών, διαιρούμενου σε έως 120.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης 1.000 ευρώ.

Οι ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της ελληνικής επικράτειας με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς της έκδοσης του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των ομολογιών στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του ΧΑ, στις 29 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί το εύρος απόδοσης.

Η έναρξη δημόσιας προσφοράς τοποθετείται στις 30 Νοεμβρίου και η λήξη στις 2 Δεκεμβρίου. Αναφορικά με την έναρξη διαπραγμάτευσης των ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, τοποθετείται στις 7 Δεκεμβρίου.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς