Ειρωνίες Τούρκου αρχιμαφιόζου για τις απειλές της Άγκυρας κατά της Ελλάδας

Δευτέρα, 22 Νοε 2021 18:57 UPD: 18:59
twitter.com/DVLT_YNLSI /

O εξόριστος τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ ειρωνεύτηκε με ανάρτησή του στο twitter,  το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και παιδικό φίλο του Ερντογάν  Μετίν Κουλούνκ. μετά από την δήλωση του τελευταίου πως «σε πέντε ώρες» οι Τούρκοι μπορούν «να φτάσουν στην Αθήνα».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί  Εμεβί της Δαμασκού. Αλλα αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων.
Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να  χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”.

Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος ; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων….

Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτή την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει. Από την μια πουλάτε αμέσως την πατρίδα μας το Αν. Τουρκιστάν για τα χρήματα που θα έρθουν από την Κίνα και από την άλλη δηλώνετε πως θα μπείτε σε 5 ώρες στην Αθήνα. (Αν σκοπός είναι η εξαπάτηση, είναι μάταιο,  κανένας δεν ξεγελιέται)»

Ο Κουλούνκ  μιλώντας σε εκδήλωση  με τίτλο «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων» είχε πει:

«Μέσω της Ελλάδας θέλουν να δοκιμάσουν τον πόλεμο. Αντε, ας ορίσουν! Θα ρίξει λέει πυραύλους η Ελλάδα. Ας ρίξει να πάρει αυτό που της αναλογεί. Σε πέντε ώρες θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, σε πέντε ώρες θα φτάσουμε στην Αθήνα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σεντάτ Πεκέρ  είχε ισχυριστεί, πως τη νύχτα που έγινε προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο  υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, μοίραζε μέσω της νεολαίας του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) μη καταγεγραμμένα καλάσνικοφ σε πολίτες.

 


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κόσμος

Προτεινόμενα για εσάς