ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Οι υποτροφίες της ΕΕΝΜΑ

Τετάρτη, 13 Οκτ 2021 13:30

Το έβδομο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής 12/11/2021, προκηρύσσει η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 

-Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεωργίου Σπ. Αλεξανδράτου.

-Ο Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

-O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

-Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή “LLM Maritime Law”

-H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία  για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSc International Maritime Business»

-Το American Bureau of Shipping (ABS), προκηρύσσει δύο μεταπτυχιακές υποτροφίες, για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ.

-Η ΕΕΝΜΑ θεσμοθετεί ετήσιο Βραβείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ» στη μνήμη της εκλιπούσας συνεργάτιδας και εκλεγμένης επίκουρης καθηγήτριας του Παν. Αιγαίου Ευαγγελίας Στεφανιδάκη.

Το βραβείο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου από Σχολές, Τμήματα, Τομείς με κατεύθυνση στη Ναυτιλία τις Μεταφορές και τη Θάλασσα, φέτος έχει θέμα: «Η σημασία της ναυτιλίας μικρών αποστάσεων στην επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης : ευκαιρίες και  προοπτικές».  Το βραβείο απονέμεται κατόπιν διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή/τρια ή ομάδα φοιτητών/τριών με το ποσόν των 3.000€.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς