ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd's List επιστρέφουν στις 3 Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη, 13 Οκτ 2021 10:45

Φωτογραφία Αρχείου 

Η τελευταία πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων έχει αποσταλεί καθώς το μεγαλύτερο δείπνο βραβείων της ναυτιλίας έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει μετά από μια επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση πέρυσι

Η μεγαλύτερη εκδήλωση ναυτιλιακών βραβείων, τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd's List, έχουν βάλει πλώρη για μία διά ζώσης επιστροφή τον Δεκέμβριο, καθώς οι διοργανωτές συνεχίζουν τις προετοιμασίες για το παραδοσιακό δείπνο παρουσίασης του τέλους του έτους στην Αθήνα.

Κάθε χρόνο από το 2004, τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας προσελκύουν 1.000 και περισσότερους επισκέπτες, αλλά πέρυσι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ψηφιακά, με συναρπαστικό αποτέλεσμα, προσελκύοντας κοινό περισσότερων από 5.000 ατόμων στο διαδίκτυο.

Της  ισχυρής υποστήριξης των φετινών βραβείων ηγείται ο γενικός Χορηγός της Εκδήλωσης ClassNK. Τα ποτά καλωσορίσματος χορηγούνται από την Erma First ενώ η China Classification Society προσφέρει για άλλη μια φορά πρόποση σαμπάνιας στην υγεία της ελληνικής ναυτιλίας. Ενισχύονται από έναν κατάλογο έγκριτων Ελλήνων και διεθνών χορηγών των ατομικών βραβείων.

Λαμβάνουμε υποψηφιότητες καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τις συμμετοχές για τα βραβεία του 2021. Οι υποψηφιότητες πρέπει να παραληφθούν από τους διοργανωτές πριν από τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου για να γίνουν αποδεκτές.

Για άλλη μια φορά, μια κριτική επιτροπή με υψηλή γνώση και κριτές από όλη τη ναυτιλία θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσει τους νικητές των φετινών βραβείων. Οι έμπειροι συμμετέχοντες στο πάνελ περιλαμβάνουν τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Γιώργο Πατέρα, τον Χαράλαμπο Φαφαλιό, Πρόεδρο της Επιτροπής Συνεργασίας της Ελληνικής Ναυτιλίας και τον Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδη.

Μαζί τους θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Κάπταιν Μανώλης Τσικαλάκης, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ναυλομεσιτών Ιωάννης Κοτζιάς και η Έλπη Πετράκη, Πρόεδρος της WISTA Hellas.

Οι φημισμένοι κριτές στο φετινό πάνελ περιλαμβάνουν επίσης τον Πρόεδρο της Martecma, Σταύρο Χατζηγρηγόρη και τον Νικόλαο Βουγιούκα, Πρόεδρο της Ένωσης Τραπεζικών και Οικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Το πάνελ, που εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, θα αναλάβει να επιλέξει «τον καλύτερο των καλύτερων» σε μια σειρά κατηγοριών που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ναυτιλίας της Ελλάδας - από τους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοιων και γραμμών επιβατών, έως επιτεύγματα σε θέματα ασφάλειας, βιωσιμότητας, τεχνολογίας, χρηματοδότησης πλοίων και πολλά άλλα. Θα υπάρξει επίσης ενθουσιασμός για την αποκάλυψη της επιλογής της κριτικής επιτροπής για έγκριτα ατομικά βραβεία όπως η Προσωπικότητα της Χρονιάς, Ο Ναυτικός της Χρονιάς, το Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής και το Βραβείο Επόμενης Γενιάς.

Όλοι οι νικητές θα αποκαλυφθούν στο εορταστικό δείπνο 2021 της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς