ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Θεσσαλονίκη: Συνεργασία ΕΥΑΘ- ΕΤΒΑ για τη μεταβίβαση ύδρευσης- αποχέτευσης της ΒΙΠΕ

Πέμπτη, 16 Σεπ 2021 11:42 UPD: 11:44
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το «πράσινο φως» για τη σταδιακή μεταβίβαση της λειτουργίας των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) Θεσσαλονίκης από την Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ ΑΕ) στην ΕΤΒΑ δόθηκε με την πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας εμπιστευτικότητας για ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των δύο πλευρών.

Τη συμφωνία υπέγραψαν στα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Άνθιμος Αμανατίδης και, από την πλευρά της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., ο διευθύνων σύμβουλός της, Αθανάσιος Ψαθάς.

«Η υπογραφή της συμφωνίας εμπιστευτικότητας αποτελεί το πρώτο βήμα συνεργασίας των δύο φορέων, προκειμένου να περιέλθει στην κυριότητα της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. το σύνολο της λειτουργίας των υποδομών της ΒΙΠΕ-Θ. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο φορείς θα συνεργαστούν προς τον κοινό στόχο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ-Θ» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ.

Η Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης είναι ο μεγαλύτερος Οργανωμένος Υποδοχέας Μεταποιητικών και Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων (ΟΥΜΕΔ) στην Ελλάδα, με πληρότητα της τάξεως του 96%, καθώς εκεί είναι εγκατεστημένες περίπου 800 μικρομεσαίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. 


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς