Ιστιοπλοΐα: Η Ομοσπονδία ζητεί την ανάληψη διεθνών διοργανώσεων

Τρίτη, 13 Απρ 2021 13:51 UPD: 13:52
FACEBOOK / Robert DEAVES/Finn Class

Την ανάληψη διεθνών αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων ζητούν από την Ε.Ι.Ο. αρκετοί όμιλοι της χώρας.

Έτσι, η διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με επιστολή της στον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά και την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ ζητεί επικαιροποιημένες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή των ξένων αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οι οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας για ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις επικαιροποιημέvες οδηγίεςσας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριώνστην χώρα», αναφέρει η επιστολή της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. 

Εν τω μεταξύ, στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης και τρέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης ΦΙΝΝ. Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες δυο ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 26ος και 30ος αντίστοιχα. Έτσι, με 56 βαθμούς είναι 34ος σε σύνολο 49 σκαφών.

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς