Εκλογή Ζαννιά στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις

Κυριακή, 25 Οκτ 2020 14:39 UPD: 14:49
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στη Χερσόνησο και η οποία είχε αναβληθεί τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας.

Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε «υβριδικά» το περασμένο τριήμερο με τη συμμετοχή 49 χωρών, με φυσική παρουσία εκπροσώπων 11 χωρών και μέσω τηλεδιάσκεψης εκπροσώπων 38 χωρών.

Στις εκλογές που διενεργήθηκαν πρόεδρος εξελέγη Ίβο Καντέρκα (Τσεχία) και μέλη του Δ.Σ., κατά σειρά εκλογής οι: Κριστιάν Ζολισέντ (Ελβετία), Λουιζάνα Φόντε (Ιταλία), Εύα-Μαρία Σνάιντερ (Γερμανία), Σπύρος Ζαννιάς , (Ελλάδα), Εβγκένι Ζούκιν (Ουκρανία), Ντέιβιντ Ρόλινσον (Μεγάλη Βρετανία), Νικολίνα Μπάμπιτς (Κροατία), Ράσβαν Ίτου (Ρουμανία).

Στη Γενική Συνέλευση βραβεύτηκε η Ε.Φ.Ο.Α., ως η καλύτερη Εθνική Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε ανάπτυξη, για το 2019.

Μετά το πέρας των εργασιών, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α., Σπύρος Ζαννιάς, έκανε την εξής δήλωση: «Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για τη βράβευση του έργου ολόκληρης της οικογένειας του ελληνικού τένις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Οικογένεια του Τένις για την εκλογή μου στο Δ.Σ. της Tennis Europe, θέση ιδιαίτερα τιμητική, αφού για πρώτη φορά εκπροσωπείται η Ελλάδα στο Δ.Σ. του ευρωπαϊκού τένις».

TAGS

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς