ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Intralot: Εισάγει παιχνίδια Fast Play για τη Λοταρία του Illinois

Παρασκευή, 23 Οκτ 2020 09:28 UPD: 09:30
Facebook/ Intralot /

Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ INTRALOT Inc., μαζί με τον συνεργάτη της Camelot Illinois, ολοκλήρωσαν την εισαγωγή του νέου παιχνιδιού Fast Play στη Λοταρία της Πολιτείας του Illinois. 

Η INTRALOT παρέχει τεχνολογία αιχμής στην Camelot Illinois, την εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λοταρία του Illinois. 

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε σχετικά ότι η αυξανόμενη ζήτηση για αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία παικτών δημιουργεί την ανάγκη στις Λοταρίες να εμπλουτίσουν το χαρτοφυλάκιο τους με ταχύτερα και πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες νίκης. “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Camelot Illinois και τη Λοταρία του Illinois για το λανσάρισμα των παιχνιδιών Fast Play, τα οποία υλοποιήθηκαν μέσα από την τεχνολογία μας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στη Λοταρία και συνεισφέροντας στους κρατικούς πόρους για εκπαίδευση στην Πολιτεία του Illinois”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Byron Boothe, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. μίλησε με ενθουσιασμό για την εξέλιξη σημειώνοντας ότι συνεχίζεται η διεύρυνση της γκάμας των παιχνιδιών που προσφέρονται στους παίκτες του Illinois.

Σημειώνεται ότι τα παιχνίδια Fast Play είναι γρήγορα και εύκολα παιχνίδια κληρώσεων και αποτελούν το πρώτο παιχνίδι του είδους τους που διατίθεται στο Illinois. Οι παίκτες σε όλη την Πολιτεία παίζουν ήδη με υψηλή απόδοση κερδών και απολαμβάνουν παιχνίδια που τους δίνουν την ευκαιρία να κερδίζουν τη στιγμή που παίζουν, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγουν αριθμούς, να συμπληρώνουν δελτία παιχνιδιού, να ξύνουν τα αριθμολαχεία ή να περιμένουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Οι κάτοικοι του Illinois ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να αγοράσουν τα παιχνίδια Fast Play μέσω λοταριακών τερματικών ή μηχανημάτων αυτόματης εξυπηρέτησης σε όλο το επίγειο δίκτυο σημείων πώλησης του Illinois, όπου πωλούνται παιχνίδια αριθμολαχείων.

naftemporiki.gr

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς