Προετοιμάζεται για το Australian Open ο Φέντερερ

Τετάρτη, 21 Οκτ 2020 10:51 UPD: 10:52
REUTERS / KIM HONG-JI

Τον ερχόμενο Ιανουάριο κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω της πανδημίας αναμένεται να επιστρέψει στα κορτ ο Ρότζερ Φέντερερ και συγκεκριμένα το ραντεβού που έδωσε στους οπαδούς του είναι για το Australian Open της Μελβούρνης.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών μίλησε στην εβδομαδιαία έκδοση του «Schweizer Illustrierte», εξηγώντας ότι δεν νιώθει κάποιο πόνο στο χειρουργημένο του γόνατο, ενώ ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στη δράση όταν είναι 100% έτοιμος.

«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο», σχολίασε ο 39χρονος πρωταθλητής και συνέχισε: «Επιστρέφω σταδιακά, αλλά θα αφιερώσω χρόνο και δεν θέλω να ασκήσω πίεση στον εαυτό μου. Δεν θα συμμετάσχω σε κανένα τουρνουά αν δεν είμαι 100% έτοιμος και πάνω απ΄ όλα ανταγωνιστικός.

Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι θα μπορέσω να επιστρέψω στο Australian Open τον Ιανουάριο. Ακόμη, δεν μπορώ να προπονηθώ κανονικά με την ρακέτα κι ούτε περισσότερο από 2 ώρες την ημέρα. Ομως εργάζομαι για την αντοχή και την δύναμή μου, χωρίς να αισθάνομαι πόνους».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ενεργό δράση σχολίασε: «Είναι κάτι που σκέπτομαι εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Όμως, όσο διασκεδάζω και είναι καλό για όλους μας, θα συνεχίζω».

TAGS

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς