ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Full crew απο τη Status Maritime για το δεξαμενόπλοιο "Aldus"!

Sponsored Content
Τρίτη, 20 Οκτ 2020 13:08 UPD: 13:08

Tο δεξαμενόπλοιο Aldus, επανδρωμένο full crew απο απο τη Status Maritime Corp., παρελήφθει την Πέμπτη 15/10/20 από τη διαχειρίστρια ναυτιλιακή εταιρεία EDGΕ. 

Το νέο απόκτημα της EDGE, με σημαία Παναμά, ναυπηγήθηκε το 2003, έχει ολικό μήκος 274 μέτρα, βύθισμα 9 μέτρα και χωρητικότητα 149994 t DWT.

Η Status Maritime Corp. ιδρύθηκε το 1998 στη Μανίλα των Φιλιππίνων , με σκοπό να παρέχει ποιοτικό πλήρωμα σε όλων των ειδών τα πλοία, παγκοσμίως.

Όλα τα γραφεία της εταιρείας, σε Φιλιππίνες, Ρουμανία, Ουκρανία, Κροατία, επιβλέπονται από Έλληνα Master Mariner, με μεγάλη εμπειρία εν πλω και στη στεριά καθώς και με την ανάλογη γνώση της αγοράς στρατολόγησης των Φιλιππίνων. 

Επι του παρόντος, η εταιρεία διατηρεί βάση δεδομένων με τουλάχιστον 6,000 Φιλιππινέζους ναυτικούς και αξιωματικούς και με περισσότερους από 1,000 καταρτισμένους ναύτες και αξιωματικούς από τη Ρουμανία, Κροατία και Ουκρανία. 

Αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής της εταιρείας, αποτελεί η συνεχής κατάρτιση κι εκπαίδευση, για όλο το προσωπικό, είτε στη στεριά είτε εν πλω, σύμφωνα με τα πρότυπα STCW 2010 - Manila Amendments /SOLAS/OPA 90/ MARPOL/ISM /ISPS CODE /MLC 2006, καθώς και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών.  

Μετά τις συνεχείς επιτυχίες στους ελέγχους ISO και τις συνεχείς μετεκπαιδεύσεις, η Status Maritime Corp., υπερήφανα δηλώνει την επαναπιστοποίησή της κατά το πρότυπο DNV Quality in the ISO 9001:2015 Series Quality Standard

 

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς