Μαρτίνς: Περιμέναμε καλύτερη απόδοση

Τετάρτη, 06 Νοε 2019 23:37 UPD: 23:39
REUTERS / ANDREAS GEBERT

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Μπάγερν ότι η ομάδα του ήταν μια ταχύτητα παρακάτω από τους Γερμανούς, ενώ εκθείασε την απόδοση του Ζοζέ Σα.

«Δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο ματς. Αυτό οφείλεται βέβαια στην αξία της Μπάγερν. Ήταν πολύ πιο σταθερή, έπαιζε στην έδρα της, είχε και την αλλαγή προπονητή και ήθελε αντίδραση. Το γνωρίζαμε αυτό, περιμέναμε καλύτερη απόδοση και σίγουρα μπορούσαμε πολλά περισσότερα πράγματα απέναντι και σε μια πολύ μεγάλη ομάδα», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.

Και συνέχισε: «Η Μπάγερν σήμερα μας έκλεισε καλά. Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι για να ξεπεράσουμε την πίεση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καλές δικές μας στιγμές, η Μπάγερν ήταν πολύ σταθερή. Έχουμε όμως αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα ακόμη και σε μεγάλες ομάδες. Χάσαμε και πολλές μπαλιές, αλλά γενικά η Μπάγερν ήταν πολύ πιο γρήγορη και σταθερή».

Αναφερόμενος στον τερματοφύλακά του, τόνισε ότι «ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος της ομάδας, απέκρουσε πολλές φάσεις από νωρίς και αυτό ακριβώς δείχνει ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα με τη μπάλα στα πόδια και πολύ υψηλό επίπεδο. Ευτυχώς που ήταν τόσο καλός σήμερα».

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς