Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Πέμπτη, 10 Οκτ 2019 21:59 UPD: 22:03
INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Συνεδρίασε σήμερα (10/10) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA Χέμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των δύο διεθνών Συνομοσπονδιών, Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το προεδρείο της ΕΠΟ να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Με απόφαση της Ε.Ε. ο  Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε.

Έγινε αποδεκτή, τέλος, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20 από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς