Χάνει το Παγκόσμιο της Ντόχα η Παπαχρήστου

Τετάρτη, 18 Σεπ 2019 15:32 UPD: 15:37
REUTERS / IVAN ALVARADO

Χωρίς την Βούλα Παπαχρήστου θα αναχωρήσει για την Ντόχα η ελληνική αποστολή, που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση που ακολουθεί καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες στον αχίλλειο αποδείχθηκε πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι υποβλήθηκε σήμερα (18/09) σε υπέρηχο και παράλληλα εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, ο οποίος της συνέστησε να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν με προσαρμογή της προπόνησης, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της ομοσπονδίας, η Παπαχρήστου θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας και θα ξεκουραστεί προκειμένου να προετοιμαστεί για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς