Ο Γιάννης Χαρούλης αποχαιρετά το καλοκαίρι στην Τεχνόπολη

Δευτέρα, 09 Σεπ 2019 13:10 UPD: 10/09/2019 13:12

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από τα μουσικά του ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, έρχεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με δύο ακόμα βραδιές, στην Τεχνόπολη.

Αφού χορέψαμε και γιορτάσαμε σε νησιά, σε θέατρα, κάτω από τα δέντρα και δίπλα σε ποτάμια, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται με την παρέα του στο κέντρο της Αθήνας, για δύο συναυλίες την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, και  μας καλεί να ανοίξουμε τις καρδιές μας στην αγάπη.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα ερμηνεύσει, εκτός από τα νέα του τραγούδια, όλα όσα έχουμε ήδη αγαπήσει και μας δίνουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ’ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Μαζί του συμμετέχουν οι Λευτέρης Ανδριώτης (Λύρα), Μιχάλης Καλκάνης (Κοντραμπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης (Κρουστά), Κωνσταντής Πιστιόλης (Πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς (Ηλεκτρική Κιθάρα), Πάνος Τόλιος (Κρουστά) και Mark Nieuwenhuis  (Τρομπέτα). Στο σχεδιασμό του ήχου θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Ριζόπουλος και Νίκος Κωνσταντάκης, ενώ στο σχεδιασμό του φωτισμού η Μαρία Βενετάκη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

naftemporiki.gr

Πολιτιστικά

Προτεινόμενα για εσάς