ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

ΟΛΠ: Δευτέρα ή Τρίτη η κατάθεση του master plan

Σάββατο, 24 Αυγ 2019 13:27 UPD: 13:28
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ

Παράταση πήρε η προθεσμία κατάθεσης του master plan του ΟΛΠ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον Οργανισμό χθες δεν ήταν τελικά έτοιμο το όλο σχέδιο και η ημερομηνία κατάθεσης του μεταφέρεται για την προσεχή Δευτέρα ή και Τρίτη.

Στο μεταξύ έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΟΛΠ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23η Σεπτεμβρίου 2019, η οποία μεταξύ άλλων θα κληθεί να εγκρίνει το Μακροχρόνιο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Προσωπικού της εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο ΟΛΠ, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης: 1. Έγκριση του Μακροχρόνιου Προγράμματος Ανταμοιβής Προσωπικού της Εταιρείας. 2. Έγκριση της αντίστοιχης τροποποίησης, λόγω της προσθήκης του Προγράμματος, της υπάρχουσας Πολιτικής Αμοιβών της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 110 παρ. 2 του Ν. 4548/2018.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 30ή Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, Ακτή Μιαούλη 10, 185 38 Πειραιάς, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς