Μυστικά και Σκάνδαλα στο «Grand Hotel»

Σάββατο, 20 Ιουλ 2019 08:02

Η Eva Longoria αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού και παρουσιάζει την καινούργια, τολμηρή και γεμάτη σκάνδαλα σειρά «Grand Hotel», η οποία έκανε πρεμιέρα αρχές Ιουλίου αποκλειστικά στο FOX Life, φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach.

Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη πλέον σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν, όμως, εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig), έρχονται στην επιφάνεια ίντριγκες που διαταράσσουν τις -ούτως ή άλλως- εύθραυστες ισορροπίες.

Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου λειτουργεί ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που εμπλέκει τους ίδιους, τους επισκέπτες και φυσικά την οικογένεια των ιδιοκτητών.

Ενώ οι πλούσιοι και όμορφοι επισκέπτες απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους προσφέρει το ξενοδοχείο, τα εκρηκτικά μυστικά που υπάρχουν συσσωρευμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στον γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel». Το «Grand Hotel» και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν, τελικά, το βάρος των αποκαλύψεων;

gkoul@naftemporiki.gr

Πολιτιστικά

Προτεινόμενα για εσάς