Ν.Δ. για επιθέσεις: Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της

Τετάρτη, 15 Μαϊ 2019 21:41 UPD: 21:44
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό για την επίθεση αναρχικών σε εκδήλωση της ΝΔ στην Αθήνα και την παρενόχληση άλλης προεκλογικής εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατίας κάνοντας λόγω για επιθέσεις κατά της Δημοκρατίας και προειδοποιώντας ότι η οποιαδήπε διαταραχή του προεκλογικού αγώνα θα «βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, «η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην Πρόεδρος του Κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία».

«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας», υπογραμμίζει η Ν.Δ. και προειδοποιεί πως «οτιδήποτε τη διαταράξει, θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα».

naftemporiki.gr
 

Πολιτική

Προτεινόμενα για εσάς