ΕΠΟ: Η Ομοσπονδία επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων

Τρίτη, 07 Μαϊ 2019 17:15 UPD: 17:18
INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η δεύτερη οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ παρέστησαν ακόμα εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΕΛ.ΑΣ., του ΟΑΚΑ, των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της ΕΠΟ, καθώς και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της και ο εκτελεστικός γραμματέας.

«Η ΕΠΟ επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση. Από τη στιγμή όμως που η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι ειλημμένη, οφείλουμε με τον αριθμό των προσκλήσεων που θα εκδοθούν, να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα», είπε στη εισαγωγική του ομιλία ο κ. Γραμμένος.

Με βάση την πρόταση της Ομοσπονδίας, για τον τελικό θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις, εκ των οποίων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 120 και η Ε.Π.Ο. θα διαθέσει 600. Για τις ανάγκες των ΠΑΕ (οικογένειες ποδοσφαιριστών, τεχνικά τιμ κλπ.) θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε επιπλέον 100 άτομα, με ειδική λίστα.

Για την έκδοση της πρόσκλησης απαιτείται ο Α.Δ.Τ. και το Α.Μ.Κ.Α. του κατόχου, ενώ για την είσοδο στο ΟΑΚΑ είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας θα διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία.

Αθλητικά

Προτεινόμενα για εσάς