ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Γκοσν: «Δέχθηκα πισώπλατα μαχαιρώματα»

Τρίτη, 09 Απρ 2019 10:57 UPD: 13:24
REUTERS / ISSEI KATO

Επίθεση κατά πρώην στελεχών της Nissan, που θεωρεί υπεύθυνα για τις εναντίον του κατηγορίες (που ο ίδιος αρνείται) εξαπέλυσ ο Κάρλος Γκοσν. 

Το πρώην αφεντικό της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και αρχιτέκτονας της συμμαχίας με τη Renault σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που παρουσίασε η ομάδα υπεράσπισής του, κάνει λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα» από πρώην στελέχη της Nissan και δηλώνει απολύτως αθώος.

Ο 65χρονος, ο οποίος συνελήφθη για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο και συνελήφθη εκ νέου την περασμένη εβδομάδα, έναν μήνα αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, κατηγορείται ότι επί χρόνια δήλωνε στην εφορία λιγότερα από τα πραγματικά του εισοδήματα, καθώς και για κατάχρηση της θέσης του στην εταιρεία προκειμένου να προβεί σε άλλες οικονομικές ατασθαλίες. Στο βίντεο αρνείται τα πάντα. 

Ο Γκοσν εξαπολύει κατηγορίες για συνωμοσία

«Πρόκειται για πλεκτάνη, για μία συνωμοσία, για πισώπλατα μαχαιρώματα- για αυτό μιλάμε» λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Υπήρχε φόβος ότι για το επόμενο βήμα στην συμμαχία.... ανησυχία ότι αυτό θα απειλούσε κατά κάποιον τρόπο τη θέση ορισμένων και τελικά την αυτονομία της Nissan». 

Πηγή: BBC

Οικονομία & Αγορές

Προτεινόμενα για εσάς