Μ. Λαζαρίδης: Σκάνδαλο χυδαίας κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη

Πέμπτη, 03 Ιαν 2019 15:10 UPD: 15:14
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Εμείς θέλουμε να βγουν όλα στο φως, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο χυδαίας και απροκάλυπτης κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

«Εμείς θέλουμε να βγουν όλα στο φως, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

Ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών της χώρας, ενώ τόνισε πως απειλείται ευθέως η διάκριση των εξουσιών και κινδυνεύει το κύρος και η αξιοπιστία των θεσμών.

Για τις εκλογές, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι η Ν.Δ. θέλει να διεξαχθούν το συντομότερο γιατί δεν επιθυμεί να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και γιατί πρέπει γρήγορα να αντιμετωπιστούν προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. 

Είπε επίσης ότι, αν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση, επειδή η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ήταν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, οφείλει η κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. 

Διευκρίνισε, δε, πως «όλα τα εργαλεία που διαθέτει ένα κόμμα στο κοινοβούλιο είναι πάνω στο τραπέζι, ένα από αυτά είναι και η πρόταση δυσπιστίας».

Πολιτική

Προτεινόμενα για εσάς