Προτεινόμενα για εσάς

Δευ, 17 Δεκ 2018 08:00

Η χιονισμένη Βουδαπέστη, πανέτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα όπως πρέπει, υποδέχεται το ξημέρωμα της Κυριακής. Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όμως η χθεσινή ημέρα δεν ήταν ανάλογη με την ειδυλλιακή εικόνα της φωτογραφίας, καθώς χθες χιλιάδες Ούγγροι πολίτες διαδήλωσαν κατά του νέου εργασιακού νόμου που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο «νόμος της δουλείας». Η χθεσινή διαδήλωση είχε την ονομασία «Καλά Χριστούγεννα, κ. πρωθυπουργέ» και ήταν η τέταρτη διαδήλωση σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Δευ, 17 Δεκ 2018 08:08

Η πολική αρκούδα με το όνομα Hamish κολυμπάει στα παγωμένα νερά λίμνης στο πάρκο άγριας ζωής Highland στπ χωριό Kincraig της Σκωτίας. 

Δευ, 17 Δεκ 2018 08:27

Ένα νεαρό ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο τις χιονισμένες σκεπές των σπιτιών στο παλιό τμήμα της μεσαιωνικής πόλης Freudenberg, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στη Γερμανία. Το παλιό τμήμα της πόλης ονομάζεται «Alter Flecken» και το χαρακτηριστικό του είναι τα ξύλινα σπίτια του 17ου αιώνα που είναι τοποθετημένα σε σειρές και έχουν έντονες γραμμές στην πρόσοψή τους.