Πολιτική

kuriakos-mitsotakis-katerina-sakellaropoulou

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-COVID Αισθανόμαστε αρκετά σίγουροι ότι δε θα έχουμε πρόσθετα προβλήματα

«Προφανώς όλοι υποδεχθήκαμε το άνοιγμα της αγοράς με ικανοποίηση, ειδικά οι επαγγελματίες, οι οποίοι είδαν αυξημένους τζίρους. Παρά τις εικόνες συνωστισμού, θεωρώ ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπήρχε συμμόρφωση και από τους πολίτες, και από τους επαγγελματίες» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με την ΠτΔ. Χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά ενθαρρυντικό» ότι «έχουμε αυτή τη στιγμή από τα καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ευρώπη». Σημείωσε, ωστόσο, πως το άνοιγμα των σχολείων και οι νέες μεταλλάξεις «μας υποχρεώνουν να αφήνουμε χρόνο από το ένα βήμα στο επόμενο για να αξιολογούμε τις επιπτώσεις». «Να παραμένουμε σε εγρήγορση, γιατί ο ιός είναι μια συνεχής και ενεργή απειλή» ζήτησε από την πλευρά της η Κ. Σακελλαροπούλου. Τόνισε ως «πράγματι αναγκαίο» το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και των σχολείων να γίνει με τη μεγαλύτερη υπευθυνότητα, «αυτή που επιδείξαμε ως τώρα». Είναι πολύ σημαντικό, είπε, «να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε αυτό το στοίχημα να το κερδίσουμε για το καλό όλης της κοινωνίας».

aleksis-tsipras-syriza

Αγωγές Τσίπρα σε Κουρτάκη-Παπαχρήστο για το σπίτι στο Σούνιο

Δύο αγωγές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Παπαχρήστου και Γιάννη Κουρτάκη, για το θέμα της ενοικίασης κατοικίας στο Σούνιο, επιδόθηκαν την Τρίτη, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

kinima-allagis-sima

ΚΙΝΑΛ: Να διοχετευτεί η επιπλέον ρευστότητα των 57,6 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις

Χιλιάδες επιχειρήσεις θα μείνουν εκτός ρευστότητας, αφού δε θα λάβουν χρήματα από τον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής, σε μια στιγμή που χρειάζονται ζεστό χρήμα για να αποπληρώσουν προμηθευτές και υποχρεώσεις και να σταθούν όρθιες σε μια ανοικτή, αλλά αρκετά δύσκολη αγορά, τονίζει το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του Μιχάλη Κατρίνη, υπεύθυνου του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ροή Ειδήσεων