Κοινωνία

dolofonia-giorgos-karaibaz

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ Ξεκινούν οι καταθέσεις

Άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση θα καλέσουν για κατάθεση ανθρώπους τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου δημοσιογράφου όσο και από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

aristotelia-peloni

Αρ. Πελώνη: Τίποτε οριστικό ακόμα για το Πάσχα

Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, διαφαίνεται μία μικρή σταθεροποίηση. Δεν είμαστε, όμως, σε θέση αυτή τη στιγμή να πούμε κάτι οριστικό για το Πάσχα. Θα το δούμε όταν έρθει η ώρα του. Θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν οι μέρες, να δούμε πώς εξελίσσεται η πανδημία. Συνεχίζεται η πίεση στο Σύστημα Υγείας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, τόνισε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αρ. Πελώνη.

koronoios-ellada-thessaloniki-katastimata-click-away

Επιστροφή στις παλιές συνήθειες δείχνει έρευνα για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Η κρίση του κορωνοϊού αλλάζει ή επαναφέρει τις συνήθειες των καταναλωτών, σύμφωνα με στοιχεία που ΙΕΛΚΑ, που δείχνουν ότι 1 στους 2 καταναλωτές θα διατηρήσει τις συνήθειες υγιεινής και ασφάλειας και μετά το 2021, 1 στους 3 θα επισκεφθεί άμεσα εστιατόριο-ταβέρνα και 2 στους 3 κατάστημα ρούχων-παπουτσιών και 1 στους 2 καταναλωτές θα κάνουν διακοπές φέτος.

Διαβάστε ακόμη

Ροή Ειδήσεων