ΓΔ ΧΑ ΤΖΙΡΟΣ: εκ.

eulogia-ton-pithikon

ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ Βέλγιο: 21 ημέρες καραντίνα σε όσους νοσούν

Το Βέλγιο είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα για την ευλογιά των πιθήκων. Παρ' ότι έχουν εντοπιστεί μόλις τρία κρούσματα, οι υγειονομικές αρχές της χώρας αποφάσισαν να επιβάλλουν υποχρεωτική καραντίνα 21 ημερών σε όσους βγαίνουν θετικοί στην ασθένεια. 

athina-akinita-katoikies

Πτώχευση ευάλωτων νοικοκυριών: Τι θα γίνεται με τις κατοικίες

Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να δημοσιευτεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων που θα διαχειρίζεται τις κατοικίες συνεπεία πτώχευσης ευάλωτων νοικοκυριών. Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα του πτωχευτικού κώδικα για το οποίο οι θεσμοί επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία, καθώς δεν επιθυμούν άλλες at hoc λύσεις. Στο σχετικό χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε η ειδική γραμματέας Ειδικού Χρέους Μαριαλένα Αθανασοπούλου από το βήμα του 4oυ ΝLP Summit. Όπως γνωστοποίησε, το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι σημαντικό.ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ Η προσπάθεια μας δεν κοιτάζει το ταβάνι των δημοσκοπήσεων είπε ο Ανδρουλάκης

Tην αισιοδοξία για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη δευτερολογία του μετά το μεσημέρι, με την οποία συνόψισε τις τριήμερες εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Αγορές

Σύμβολο
Τιμή
Διαφορά %


Πρωτοσέλιδα

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Προτεινόμενα για εσάς

Newsroom